Európa egyik vezető csomag szállítmányozási szolgáltatója, a DPDgroup nemzetközi hálózat tagjaként, nap mint nap ügyfeleink elégedettsége érdekében dolgozunk. Szállítási szakértőink és kiemelkedő szolgáltatásaink ügyfeleink kényelmét, gyorsabb és jobb kiszolgálását támogatják.

 

Predict

Mindig tudja, hogy futárunk, melyik 1 órában érkezik.

Nyugodtan szervezheti mindennapi teendőit, mivel nem kell egész nap otthon vagy a munkahelyén várnia a futár érkezésére. Predict kiegészítő szolgáltatásunkkal a szállítás napján emailben vagy SMS-ben megadjuk azt az 1 órás időablakot, amikor futárunk várhatóan kézbesíti a küldeményét. 

 

Pickup

Nemzetközi, több mint 22 ezer pontból álló Pickup csomagpont hálózatunkban országszerte már 170 könnyen megközelíthető üzletben (Mister Minit, papírbolt, vegyes kereskedés, AGIP benzinkút, borkereskedés stb.) adhat fel csomagot egyszerűen és gyorsan, kedvező áron, belföldre vagy külföldre, valamint pár perc alatt át is veheti webáruházban megrendelt küldeményét.

 

 

DrivingChangeTM

Elkötelezettségünk a vállalati társadalmi felelősségvállalás mellett.

Programunkban 4 olyan területre fókuszálunk, ahol a legkedvezőbb hatással lehetünk környezetünkre és a társadalomra egyaránt, azért, hogy minden ügyfelünk szemében barátságos és felelős vállalattá, a legszerethetőbb futárszolgálattá válhassunk.

Tudjon meg többet programunkról itt>