Portálunk segítségével Ön könnyedén rendelkezhet csomagja kézbesítése felől.

Igényének megfelelően átütemezheti küldeménye kézbesítés napját vagy módosíthatja a kiszállítási címet, akár harmadik felet is meghatalmazhat küldeménye átvételére. Mindezt várakozási idő nélkül, könnyedén, pár kattintással megteheti portálunk segítségével.

 

                  Másik címre kéri a csomagot?

Küldeménye kézbesítési címét egy alkalommal módosíthatja portálunk segítségével, több alkalommal erre sajnos nincs lehetőség. Címmódosítás esetén legkorábban a következő munkanapra tudjuk vállalni a kézbesítést. A címmódosítás ikonra kattintva megadhatja az új, módosított címet, ahová a legkorábban a következő munkanap kézbesítheti futár kollégánk küldeményét.

 

                 Másik napra kéri a csomag kiszállítását?

Portálunk segítségével Ön kiválaszthatja a kiszállítás napját. A kiszállítás átütemezését a dátummódosítás ikonra kattintva kérheti a kiválasztott munkanap megadásával. A kézbesítés napján e-mailben küldünk pontosítást a kiszállítás várható idejéről: megadjuk Önnek a várható 1 órás kézbesítési időintervallumot, illetve a kézbesítés napján portálunkon is elérhető lesz ez az információ.

Az értesítőben szereplő időintervallumok a nem időgarantált szolgáltatások esetében tájékoztató jellegűek. A nem időgarantált szolgáltatások esetében a kiszállítási nap és időpont változásáért a DPD Hungária Kft. felelősséget nem vállal.

Portálunk segítségével maximálisan 5 munkanappal későbbre tudja átütemezni a kézbesítést. Ha a felajánlott 5 munkanap közül egyik sem megfelelő Önnek, kérjük, e-mailen vegye fel velünk a kapcsolatot a dpd@dpd.hu e-mail címen.

 

                   Nem kívánja átvenni a csomagot?

Amennyiben nem kívánja átvenni küldeményét, az átvétel elutasítása ikonra kattintva megtagadhatja az átvételt. E lehetőség választása esetén küldeménye automatikusan visszakerül a feladóhoz, később már nem tud rendelkezni küldeménye további kezeléséről.

 

                   Nem tartózkodik a címen, de csomagja elhelyezhető biztonságosan az Ön távollétében is?

Biztonságos helyre szállítás opciónkat csak abban az esetben válassza, ha megbizonyosodott arról, hogy a kézbesítési címen van olyan hely, ahol futárunk biztonsággel elhelyezheti küldeményét. Tehát mindenképp olyan helyet jelöljön meg, ahol idegen nem férhet hozzá, az időjárás nem tud benne kárt tenni, ilyen például a terasz. Ez az opció nem vehető igénybe utánvétes küldemények vagy olyan speciális szolgáltatással feladott küldemények esetében, amikor szükséges a címzett személyes átvétele.

 

További kérdése van?

Kérjük, ha honlapunkkal kapcsolatosan kérdése, kérése van, keressen minket a Kontakt menüpont alatti elérhetőségeken és időpontokban, hogy segíthessünk.

A weboldal működésével kapcsolatos észrevételeit emailen is elküldheti a dpd@dpd.hu címre.